Gratis frakt

på beställningar över 500 SEK

0

Korg Uppdaterat

LAB

DCMA_1

Gratis frakt på beställningar över 500 SEK

SEK 90.00

Vald storlek: SMALL, 150g

Det här är en unik prototyp som kommer direkt från vårt lilla lakritslabb. Vi har skapat något speciellt som vi aldrig har provat innan: Mjuk lakrits med överdrag av mörk choklad istället för mjölkchoklad, kombinerad med små flingor av Maldon havssalt. Njut. Vi har bara gjort en sats.

Snabb Leverans

Med UPS

Gratis Frakt

På beställningar över 500 SEK

Säker Betalning

Visa, Mastercard

Glutenfri

Vår lakrits är kokt på rismjöl

SKIKT SOM TALAR TILL SINNENA

LABBET

Välkommen till vårt lilla lakritslabb. Det är här vi kommer på nya smaker. Det är här vi leker och provar en lång rad olika smakkombinationer så att vi kan skapa något helt nytt och spännande. Vi gillar att experimentera med texturer, storlekar, färger och ingredienser, och det är en stor portion nyfikenhet inblandad i processen. Du är inbjuden till en tjuvtitt i vårt lakritslabb – så se dig omkring.

LAB

UTMANINGEN

1

variant

Genom åren är det många som har frågat oss varför vi inte gör fler varianter med mörk choklad och lakrits. I ärlighetens namn har det ofta varit en utmaning att komma på en smakkombination där den mörka chokladens bittra toner inte överskuggar de andra smaknyanserna i lakritskulan.

3

ingredienser

Den här gången har vi en riktigt bra känsla. Vi har kombinerat mjuk lakrits med en mörk choklad som är rik på kakao men inte för bitter. Dessutom har vi tillsatt små flingor av Maldon havssalt som lyfter smakupplevelsen.

1

sats

Så det här är vårt försök med lakrits kombinerad med mörk choklad och havssalt, och vi skulle väldigt gärna vilja att du provar den. Vad tycker du?

LAB

UTVECKLINGEN

INGREDIENSER & NÄRINGSVÄRDE

INGA HEMLIGHETER HÄR

INGREDIENSER

62.5 % MØRK CHOKOLADE (KAKAOMASSE, SUKKER, KAKAOSMØR, SØDMÆLKS-/HELMJÖLKSPULVER, EMULGATOR: SOJALECITIN, NATURLIG VANILJEAROMA), RISMEL/RISMJÖL, INVERTSUKKERSIRUP, SUKKER, MELASSE, GLUKOSE, 2.3 % RÅLAKRIDS, 1.4 % HAVSALT, RAPSOLIE, ANISOLIE, OVERFLADEBEHANDLINGSMIDDEL/YTBEHANDLINGSMEDEL: SHELLAK. MINDST 55 % KAKAOTØRSTOF I CHOKOLADEDELEN. BESKYTTES/SKYDDAS MOD VARME.

NÄRINGSVÄRDE

Näringsvärde per. 100 g
Energi 2044 kJ / 4 kcal98
Fedt 26 g
Heraf mættede fedtsyrer 15 g
Kulhydrat 62 g
Heraf sukkerarter 40 g
Protein 5.3 g
Salt 1 g

GLUTENFRI

Vår lakrits är kokt på rismjöl och glutenfri. Rismjölet är helt smakfritt.