Gratis frakt

på beställningar över 500 SEK

0

Korg Uppdaterat

07.07.07

ETT ÅRTIONDE MED LAKRIDS

Detta är historian om världens minsta lakritsfabrik och en enkel mans önska om att få hela världen till att älska lakrits.

PRESENTATION

2007

FÖRSTA PRODUKTEN

Den 07.07.07 öppnades den första Lakrids by Johan Bulow verksamhet i Svaneke. Idéen var att koka lakritsen i butiken och säkerställa att man kunde känna doften från 100 meters avstånd. Det fungerade och allt blev utsålt på två timmar. Den sista kunden köpte till och med skålen med smakprover.

2008

FÖRSTA FABRIKEN

Johan köpte en lakritsmaskin och installerade den i sin hyrda lakritsfabrik i Taastrup. På det sättet ökade han produktionen för att kunna bemöta den stora efterfrågan. Här blev lakrits

No.1, No.2, No.3 och No.4 skapta.

2009

CHOC COATED LIQUORICE

Tillsammans med produktionschefen Tage utvecklade Johan idéen om att belägga lakritsen med choklad. Man trodde att det var omöjligt, men den populära produkten

Lakrids A blev en stor succé.

människor

REDO ATT TA ANSVAR

2017

10 ÅRS JUBILEUM

I 2017 firade vi 10 års jubileum, men vi har precis börjat. Vår vision är att sprida vår kärlek till lakrits världen över. Inte bara den söta, inte bara den salta, men hela spektrumet av smakupplevelser som man kan uppnå vid att använda lakrits som krydda.

Choklad Belagd Lakrits ABCDE

Vi använder cookies på lakrids.nu för att ge dig en bättre upplevelse. Läs mer